adi bibu - "avem echipe la sibiu, dar ne lipsește infrastructura. ne trebuie o nouă sala polivalentă!"

Adrian Bibu, cel mai nou consilier local, este foarte implicat în viața sportivă a Sibiului. Este directorul Sălii Transilvania, perspectivă din care își dorește să dezvolte domeniul sportiv. A spus mereu că infrastructura sportivă a Sibiului lasă de dorit și că pentru a performa în continuare e nevoie de investiții.

Adrian Bibu a lăudat felul în care Clujul se dezvoltă pe parte sportivă, chiar dacă echipele de fotbal și baschet au fost învinse de sibieni. Aici rezultatele sportive au apărut de ceva vreme, chiar dacă infrastructura anu este deloc una grozavă. Tocmai pentru a putea continua performanțele, spune Bibu, este nevoie de investiții masive, inclusiv o nouă Sală Polivalentă.

”Primarul Emil Boc a jucat tenis cu Halep la “rugamintea” catorva mii de oameni prezenti in tribune. Inainte, acelasi Emil Boc ii asteptase pe sportivi la aeroport, asta in timp ce “pe fundal” se desfasura Sports Festival. Din nou ma uit cu jind la Cluj, si simt ca lumea sportiva si-a gasit o casa primitoare. Clujul cu Boc face chestii mari. Pe de alta parte ma gandesc si ca CSU a castigat Cupa Romaniei si locul II in Campionatul National clasandu-se peste U Cluj iar FC Hermannstadt a ramas in divizia A dupa ce a castigat in fata celor de la U Cluj.
Avem echipe, avem dorinta de performanta dar ne lipsesc infrastructura si structurile sportive. Si ca sa discutam pe concret, primii pasi – urgenti – pe care i-as face sunt acestia:
? reamenajarea salilor de sport pentru practicarea sportului de performanta
?infiintarea unui club sportiv municipal
?realizarea unei strategii pentru dezvoltarea unor zone de infrastructura sportiva (vezi modelul Gheorgheni in Cluj)
?demararea discutiilor pentru constructia unei noi sali polivalente”, este mesajul lui Adrian Bibu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu