video foto sibian mort într-un accident grav la suceava – a intrat cu microbuzul într-o casă

Un sibian de 62 de ani a murit în weekend-ul trecut după ce microbuzul la volanul căruia se afla, a lovit zidul unei case în județul Suceava. Se pare că bărbatul a adormit la volan. O femeie aflată și ea în mașină, a fost rănită.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Sibiu, și-a găsit sfârșitul după ce a intrat cu microbuzul în zidul unei case din satul sucevean Podul Coșnei, anunță Monitorul de Suceava. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 15 iunie, în jurul orei 6.30, și se pare că totul s-a produs pe fondul oboselii accentuate a conducătorului auto, care ar fi ațipit la volan.video foto sibian mort într-un accident grav la suceava – a intrat cu microbuzul într-o casă
Gheorghe Moisa, bărbatul de 62 de ani, care conducea o autoutilitară încărcată cu marfă pe DN 17, având direcția de deplasare Bistrița către Vatra Dornei, a intrat în coliziune brusc cu peretele unui imobil.

YouTube video

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, nu au fost identificate urme de frânare sau de derapare, iar din datele adunate rezultă că șoferul se deplasa din Spania spre Târgu Frumos, județul Iași.
În mașină era și o femeie, în vârstă de 58 de ani, conștientă și cu răni ușoare, care a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transportată la Centrul de Primiri Urgențe Vatra Dornei, ulterior ajungând la Spitalul Județean Suceava.

Ultima oră

Comentariul meu