video foto - ploaie torențială și grindină la sibiu. străzi inundate în lazaret

Ploaia care s-a abătut preț de câteva minute peste Sibiu a făcut ca mai multe artere să fie inundate din cauza debitului mare de apă. În zona Lazaret a căzut și grindina.

Mai multe străzi, printre care Dorobanților și Luceafărului au fost acoperite de apă în urma ploilor de luni după amiază. video foto - ploaie torențială și grindină la sibiu. străzi inundate în lazaretCanalizarea nu a mai făcut față și din acest motiv au apărut inundațiile.video foto - ploaie torențială și grindină la sibiu. străzi inundate în lazaretȘi strada Lebedei a fost de asemenea afectată.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

În unele zone a căzut și grindina.
“Ca urmare a codului portocaliu de precipitații și a ploilor torențiale, pompierii sibieni au intervenit pentru evacuarea apei din 3 subsoluri din municipiul Sibiu. De asemenea salvatorii sibieni au intervenit pentru degajarea a 3 copaci căzuți pe carosabil in municipiul Sibiu și Mediaș precum și acordare sprijin Electrica pentru îndepărtarea crengilor și a copacilor căzuți peste cablurile electrice in localitățile Agârbiciu, Axente Sever”, spun cei de la ISU.

Ultima oră

Comentariul meu