video fc hermannstadt nu joacă la sibiu până la toamnă – unde va evolua echipa

FC Hermannstadt va juca cel mai probabil la Alba Iulia sau Târgu Mureș, cel puțin până în luna octombrie a acestui an. Asta pentru că lucrările de refacere a gazonului de pe Municipal vor dura zece săptămâni. În cazul nocturnei, s-a decis să fie pusă una provizorie.

FC Hermannstadt va începe sezonul viitor al ligii 1, pe o altă arenă. Stadionul Municipal nu va fi disponibil datorită lucrărilor la gazon, lucrări care vor dura în jur de două luni. ”Există dorință, există finanțare și se va finaliza. Evident că nu e plăcut să tot jucăm în deplasare. (..) Trebuie să avem nocturnă și teren cu încălzire. Pentru teren procedurile de licitare a lucrărilor sunt pe final. Se vor deschide ofertele. Termenul de execuție a lucrărilor este de 10 săptămâni. Pentru nocturnă avem mai multe soluții. Ar fi și varianta de a pune o nocturnă provizorie, care poate fi montată în 7 zile. (..) Vrem să nu pierdem foarte mult timp și astfel în această toamnă să putem să jucăm acasă”, a spus președintele clubului sibian, Teodor Birț, într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu.

video fc hermannstadt nu joacă la sibiu până la toamnă – unde va evolua echipa

Jucăm la Alba sau Mureș
Cei de la Sibiu nu decis deocamdată unde vor juca primele 6-7 etape de pe teren propriu. Variantele ar fi Tg. Mureș și Alba Iulia. ”În perioada următoare o să decidem unde jucăm, de comun acord și cu cei de la Liga Profesionistă. Noi am vrea la Tg. Mureș sau Alba Iulia. Prima variantă ar fi cea mai la îndemână, pentru că la Alba Iulia ar fi nevoie să montăm nocturnă și să mai fie făcute mici lucrări la arenă”, a mai spus Birț.
Acesta i-a transmis un mesaj și noului antrenor al echipei, Costel Enache, legat de dorințele sale pentru viitorul sezon. ”Țin foarte mult la Cupa României și îmi doresc să avem un sezon liniștit și să nu mai trecem prin ceea ce am trecut în primul an de liga 1”, a mai spus Birț.
Vedeți mai jos interviul acordat pentru Ora de Sibiu.

Reamintim că FC Hermannstadt a desemnat noul antrenor. Este vorba despre Costel Enache – Detalii AICI!

Ultima oră

Comentariul meu

Publică