Enache tot mai aproape de FC Hermannstadt - Mureșan l-a deturnat în drumul spre U Cluj

Antrenorul Costel Enache era în drum spre Universitatea Cluj când directorul executiv al lui Hermannstadt, Iuliu Mureșan, l-a convins să facă o oprire la Sibiu, aici unde luni are o întâlnire cu conducerea clubului sibian.

IMPORTANT – INTERVIU LIVE – LUNI cu Teodor Birț – ora 13.00 – Ora de Sibiu

Costel Enache va avea luni o întâlnire cu oficialii echipei, i se va prezenta proiectul de la Hermannstadt și vor avea loc ultimele discuții pe marginea salariului acestuia. Până acum, între părți au existat doar discuții telefonice.
Enache și-a petrecut week-end-ul alături de familie și prieteni, dar nu era decis sută la sută asupra viitorului său în fotbalul românesc.
„Sunt onorat că existe oferte, dar și dezamăgit pentru că trebuie să refuz pe cineva! E important că lumea te apreciază și știe că lucrezi așa cum trebuie. Le mulțumesc tuturor celor care m-au căutat în ultimele zile, celor care mi-au dat mesaje și mi-au propus să antrenez. Din păcate, trebuie să refuz pe cineva și asta e cel mai greu pentru mine. Momentan nu sunt decis sută la sută ce voi face, voi mai avea discuții în orele care urmează, iar săptămâna care vine voi ști exact unde voi antrena. Îmi doresc să fac treabă bună, vreau să avem rezultate și să muncim cât mai bine împreună! Încă o dată, sunt onorat de ofertele pe care le am și le mulțumesc tuturor”, a spus Enache pentru GSP.ro.
Chiar dacă nu a oferit un răspuns clar în ceea ce privește noua lui destinație, se pare că cei de la Hermannstadt l-au convins să accepte proiectul de la Sibiu.
Nu uitați, luni de la 13.00 – președintele lui FC Hermannstadt acordă un interviu live pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu