video - viitorul șelimbăr la un pas de promovarea în liga 3. au bătut cu 2-3 în manșa tur de la gheorgheni

Performanță importantă pentru campioana județului Sibiu în liga 4, Viitorul Șelimbăr. Echipa șelimbăreabă s-a impus sâmbătă seară în manșa tur a barajului pentru promovarea în liga a-3-a, cu scorul de 2-3 în deplasare în fața celor de la CS Gheorgheni.

Pas important pentru promovarea în liga a 3-a pentru reprezentanta județului Sibiu. Viitorul Șelimbăr a bătut sâmbătă după amiază cu scorul de 2-3 pe CS Gheorgheni, echipă ce a căștigat liga a 4-a din Harghita.

Conform sbport.ro, Robert Ilyes a marcat primul gol al gazdelor în minutul 17, dar Armenean a restabilit egalitatea după 10 minute. Szocs a mai punctat pentru gazde (min. 55) dar Trohin a reușit o dublă în minutele 47 și 82 și astfel Viitorul Șelimbăr s-a impus cu 2-3.
Meciul retur are loc pe 22 iunie, la Cisnădie, acolo unde gruparea șelimbăreană dispută meciurile de acasă până la modernizarea stadionului din comună.

Demn de semnalat este că șelimbărenii au avut și o mică galerie la meci, printre suporteri fiind prezent și primarul comunei, Marius Grecu. Sursa video: sbsport.ro

Ultima oră

Comentariul meu