video foto - sibienii provocaţi să danseze samba sâmbătă pe nicolae bălcescu

Iubitorii de samba sunt aşteptaţi sâmbătă, pe pietonala Nicolae Bălcescu, unde sunt provocaţi să danseze alături de artiştii unei şcoli renumite din Londra. Spectacolul durează 45 de minute şi este vorba de paşi de samba în care artiştii străbat bulevardul din centrul Sibiului.

Paradă de samba şi tobe

“London School of Samba oferă lecții de dans și de tobe, participând în fiecare an la Carnavalul din Notting Hill cu o paradă. Artiștii asociați acestei școli participă la festivaluri și la carnavaluri atât în Marea Britanie, cât și în afara acesteia, cu spectacole de înaltă calitate, ce oferă publicului șansa de a resimți emoția artelor specifice Braziliei, respectiv samba și sunetul tobelor. Costumele artiștilor sunt lucrate manual. În prezent, London School of Samba este printre cele mai apreciate grupuri de profil, pentru că dansează samba la standardele cele mai ridicate, fără a renunța la principiul incluziunii și al educației”, se arată în prezentarea spectacolului. video foto - sibienii provocaţi să danseze samba sâmbătă pe nicolae bălcescu

În ritm şi paşi de samba de la orele 18.00 şi 20.15

Spectacolul “În ritm şi paşi de samba” are loc sâmbătă de la orele 18.00 şi 20.15, pe pietonala Nicolae Bălcescu. Tot ce trebuie trebuie curaj, răbdare şi mult calm, pentru că mii de oameni se înghesuie să vadă artiştii.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu