video foto - rupere de nori pe valea oltului!

Dacă circulaţi pe Valea Oltului, aveţi grijă cum conduceţi. În judeţul Vâlcea, zona Titeşti, carosabilul este acoperit de ape.

Copac căzut la Călineşti

Ruperea de nori de pe Valea Oltului afectează traficul. Este si un copac căzut pe sensul Sibiu – Vâlcea în zona Călineşti. video foto - rupere de nori pe valea oltului!

Sistemul RO-ALERT a fost pus in functiune. Mesajul transmis de autoritati

Ro-Alert, sistemul de avertizare al populatiei, a trimis prins sms un anunt catre locuitorii mai multor judete vizate de fenomene meteo extreme. Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din opt judete, valabile pe parcursul urmatoarei ore. Romanii au primit prin sms aceste atentionari, scrie cancan.ro. Astfel, potrivit meteorologilor in judetul Gorj, in Plopsoru, Tantareni, Turburea, Aninoasa, Cruset, Vladimir, Bustuchin, Rosia de Amaradia, Stoina, Logresti, Stejari, Danciulesti, Branesti, Saulesti, Licurici, Capreni, Berlesti, Hurezani si in judetul Valcea, in Berbesti, Alunu, Rosiile, Mateesti, Zatreni, Gradistea, Livezi, Sinesti se vor semnala averse torentiale ce vor depasi 35-40 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu