video foto - hoț în acțiune în plină zi pe strada doamna stanca. fură nestingherit și pleacă

Dacă locuiți într-un cartier de blocuri care formează o curte interioară și credeți că sunteți în siguranță, mai gândiți-vă o dată. Luați aminte la pățania unui tânăr care locuiește pe strada Doamna Stanca, lângă terenul de fotbal. Și el a crezut că lucrurile lăsate câteva minute lângă mașină sunt în siguranță, dar pare-se că s-a înșelat.

Alin Mihaiu s-a întors marți, 11 iunie, acasă, în jur de ora 18. Avea portbagajul plin așa că a descărcat lucrurile. Pentru că nu le putea duce pe toate în casă, a lăsat lângă mașină un scaun de pescuit până a cărat restul lucrurilor. A durat câteva minute probabil până a mers în apartament și s-a întors. Doar că a avut o surpriză neplăcută. ”Când m-am întors am constatat că scaunul de pescuit nu mai era lângă mașină, acolo unde îl lăsasem. M-am uitat apoi pe camerele de supraveghere de la blocul nostru și am observat un tânăr care a venit nestingherit, a luat scaunul și a plecat apoi. Mi s-a părut atât de natural omul, nici nu se grăbea, nici nu părea agitat….Scaunul costă 450 de lei”, spune Alin Mihaiu.

YouTube video

Păgubitul spune că a întrebat vecinii, dar nimeni nu l-a mai văzut în zonă. ”După cum a venit și s-a întors apoi cred că locuiește undeva în blocurile de vis-a-vis. Am întrebat și acolo, și la magazinul de la parter, dar nimeni nu îl cunoaște. O să depun oricum și o plângere la poliție”, spune tânărul.

Dacă cineva îl recunoaște pe cel care a furat scaunul de pescuit poate anunța poliția sau îl poate contacta pe Alin Mihaiu pe pagina de Facebook. 

 

Ultima oră

Comentariul meu