Poliția Locală a evacuat romii cu corturile de pe câmpul dintre Șelimbăr și Sibiu

Cele peste 25 de persoane de etnie romă care zilele trecute și-au pus corturile pe câmpul dintre Șelimbăr și Sibiu, în zona Mihai Viteazu, au fost evacuați de autoritățile șelimbărene.

Poliția Locală Șelimbăr a intervenit joi seară, după ce Ora de Șelimbăr a sesizat administrația locală că mai multe persoane de etnie romă s-au instalat ilegal cu corturile pe câmpul de vizavi de Lidl-ul de la ieșirea spre Sibiu.
Primarul Marius Grecu, ne-a explicat că problema a fost deocamdată rezolvată. ”Poliția Locală s-a ocupat de acest caz. Cetățenii respectivi au fost evacuați din zonă. Rog locuitorii Șelimbărului să ne sesizeze de îndată ce vor vedea astfel de grupuri că își instalează corturile în localitatea noastră”, a declarat pentru Ora de Șelimbăr, primarul Marius Grecu.Poliția Locală a evacuat romii cu corturile de pe câmpul dintre Șelimbăr și SibiuLocuitorii din zonă ne-au trimis fotografii și ne-au semnalat prezența acestor familii de etnie romă.
”Acolo s-au mutat pe câmp în jur de 25 de oameni de etnie roma. Stau co copiii în corturi, iar noaptea ascultă muzică la maxim, consumă alcool și urlă efectiv în gura mare. Ziua copiii înjură și cerșesc în zona Lidl. Își fac nevoile acolo pe câmp”, ne-a transmis o persoană ce locuiește în apropiere.

Ultima oră

Comentariul meu