foto - miriuță prezentat oficial la noua echipă după o zi de la barajul câștigat cu hermannstadt

Antrenorul Vasile Miruță abia s-a despărțit de FC Hermannstadt și a fost prezentat oficial la echipa Kisvarda din prima ligă din Ungaria. Miriuță a plecat de la echipa sibiană imediat după ce i-a asigurat rămânerea în Liga 1, în urma barajului cu Universitatea Cluj.

Vasile Miriuță va avea sub comandă la Kisvarda patru jucători români: portarul Mihai Mincă, fundașul Cornel Ene și atacanții Gheorghe Grozav și Sergiu Negruț. Antrenorul a semnat un contract pe un sezon, anunță Digisport.ro.
CITEȘTE ȘI: Iuliu Mureșan dezvăluie – ”Aducem maxim zece jucători. Rămân 12 fotbaliști printre care Blănaru și Tătar”
Vasile Miruță, în vârstă de 50 de ani, are dublă cetățenie, română și maghiară, și a mai antrenat în Ungaria, la Gyor, în sezonul 2014-2015. Ca fotbalist, Vasile Miriuță a jucat în Ungaria la Gyor, Videoton, Ferencvaros și Ujpest. Are nouă selecții în naționala Ungariei, pentru care a marcat un gol.
În sezonul trecut, Kisvarda a terminat pe locul 9 din 12 competitoare, la patru puncte de primul loc retrogradabil din prima ligă maghiară.
VEZI ȘI: Modernizarea terenului de joc de pe stadionul Municipal – Două luni de lucrări capitale

Vasile Miriuţă ar putea fi înlocuit cu Antonio Conceicao
Vasile Miriuţă a dat de înţeles că o va părăsi pe gruparea imediat după meciul FC Hermannstadt – Universitatea Cluj 0-1. „Vom vedea, voi lua o decizie cu familia. Există interes, da, dar credeţi-mă că nu am semnat nimic. Nu poţi să te gândeşi la o altă echipă, când ai un baraj. S-au interesat de mine, dar decizia o voi lua împreună cu familia. Fetiţa mea de 10 ani tot plânge că îl vrea pe tati acasă (n.r. familia lui Miriuţă locuieşte la Budapesta”, a mai declarat Vasile Miriuţă, care ar putea fi înlocuit cu fostul antrenor al lui CFR Cluj, Antonio Conceicao.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Fiesta în fața stadionului Municipal după ce Sibiu a scăpat de retrogradare
FC Hermannstadt a rămas în Liga 1 după 2-0 şi 0-1 în barajul cu „U” Cluj, după ce evitase retrogradarea directă în minutul 90+6 al partidei cu Dunărea Călăraşi, din ultima etapă a play-out-ului.

Ultima oră

Comentariul meu