modernizarea terenului de joc de pe stadionul municipal – două luni de lucrări capitale

În fix cinci zile, municipalitatea sibiană va deschide ofertele pentru modernizarea suprafeței de joc de pe stadionul Municipal din Sibiu. Pe 18 iunie vom ști cine o să schimbe gazonul, și totodată o să monteze un sistem de încălzire și unul de drenaj.

Licitația ”MODERNIZARE STADION MUNICIPAL SIBIU ETAPA I – REALIZARE SUPRAFATA DE JOC: SISTEM DE INCALZIRE SI SITEM DE DRENAJ” – EXECUȚIE LUCRĂRI”, are ca termen de depunere a ofertelor, data de 18 iunie.
După aceea se va alege și câștigătorul acestui proiect. Criteriul este cel al raportului calitate – preț, iar suma alocată de primărie este de 4.011.390 lei.
Contractul presupune decopertarea suprafeței de joc pe o adâncime de 40 cm ți compactarea terenului. Apoi se vor face lucrări de montaj a sistemului de drenaj alături de materialele sale specifice, precum și lucrări de montaj a sistemului de irigații, cu materialele specifice.
CITEȘTE ȘI: Antrenori cu care negociază FC Hermannstadt – Conceicao și alți doi tehnicieni cunoscuți sunt pe listă
Modernizarea presupune și așternerea unui strat de nisip de 10 cm grosime și nivelarea sa cu laser, lucrări de montaj a sistemului de încălzire, cu materialele sale specifice, precum și așternerea stratului de înrădacinare a gazonului, de grosime de 28,5 cm și așternere gazon.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Fiesta în fața stadionului Municipal după ce Sibiu a scăpat de retrogradare

Două luni de lucrări
FC Hermannstadt nu va putea juca acasă cel mai probabil, câteva partide din viitorul sezon de liga 1. Asta pentru că durata lucrărilor pentru modernizarea terenului de joc este de 75 de zile. Termenul de garanție este de minim 36 de luni și maxim 60 de luni. Cel mai probabil FC Hermannstadt va juca la Cluj meciurile programate acasă în acea perioadă, pe arena celor de la CFR.

IIuliu Mureșan, de la FC Hermannstadt, a dezvăluit că se vor și demara lucrările la tribuna a doua și la peluza din stânga “oficialei”. “Probabil că va trebui să jucăm iarăși vreo trei, patru meciuri de campionat prin țară, n-avem ce face”, a admis directorul executiv al lui Hermannstadt

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. desfaceti cate plicuri vreti, dar terminati gazonul stadionului in 60 de zile, nu va mai bateti joc de Sibieni, de fotbalisti si de suporteri.Lasati vrajelile astea, si la inceputul sezonului Sibiul sa joace acasa.Nu mai faceti sa joace in alta parte, daca nu dati-va demisia de unde trebuie si lasati alti oameni seriosi sa se ocupe de treburile de la stadion.

  2. Sa va fie rusine celor care azi sunteti in componenta executivului primariei Sibiu, primar si cei 2 viceprimari care nu sunteti capabili sa coordonati activitatea celor din constructii astfel incat echipa de fotbal a Sibiului sa aibe conditii de joc corespunzatoare.