ce poți face pentru mașina ta la iony la prețuri de ofertă

Service-urile și magazinele Iony sunt printre cele mai cunoscute din Sibiu, în domeniul auto. Și pentru clienții fideli pe care își doresc să îi mențină, dar și pentru viitorii clienți, cei de la Iony au mereu în vedere mulțumirea acestora. Și cum se poate mulțumi un client dacă nu cu oferte și promoții? Iar la Iony acestea sunt oferite pe toată perioada anului, nu doar de Crăciun, Paști și ziua automobilistului.

ce poți face pentru mașina ta la iony la prețuri de ofertă

De profitat până la finalul lunii

Una din cele mai bune oferte este cea care vizează schimbul de ulei la cutiile de viteze ale mașinilor automate. Iony a investit într-un aparat cu ajutorul căruia se extrage absolut tot uleiul din cutie. Dacă acest lucru se face manual, în cutia de viteze va mai rămâne ulei, ceea ce nu este tocmai bine. Această operațiune costă în mod normal 400 de lei, dar până la finalul lunii iunie manopera se plătește doar cu 200 de lei. Clientul va cumpăra în plus uleiul și filtrele necesare schimbului. Oferta completă o regăsiți AICI.ce poți face pentru mașina ta la iony la prețuri de ofertă

Oferte non-stop

Alte promoții pe care Iony le oferă constant clienților rămân și ele în ”portofoliu”. Așa că cine cumpără produse de minim 300 de lei sau plătește pentru un serviciu de minim aceeași sumă, va primi cadou 5 litri de lichid de parbriz. Și cum mecanicii de la Iony sunt unii dintre cei mai buni, merită apelat la serviciile lor.

Legea spune că orice autoturism trebuie să fie echipat cu un kit de siguranță. Nu cumpărați separat ceea ce ar trebui să conțină, pentru că veți plăti peste 170 de lei. La Iony vi se oferă toate (vestă reflectorizantă, triunghiuri, extinctor, trusă sanitară) la un super preț – doar 124,9 lei. Și unde mai pui că sunt livrate într-o geantă specială, așa că vor sta aranjate în portbagaj și nu se vor împrăștia la fiecare curbă.

ce poți face pentru mașina ta la iony la prețuri de ofertă

Schimbul uleiului și al filtrelor de ulei face parte din mentenanța unui autoturism. Și pentru că trebuie făcut la un anumit interval, este bine să alegeți service-ul care oferă și calitate, dar are și prețuri bune. Și evident, Iony este acela. Aici nu veți plăti manopera pentru acest schimb dacă veți cumpăra consumabilele de la ei.

Să nu vă surprindă faptul că la Iony mereu se găsește câte o ofertă. Este politica firmei de a-și menține clienții mulțumiți. ”Avem mereu astfel de oferte pentru că ținem la clienții noștri. Pe cei care vin mereu la noi ne dorim să îi menținem, iar pe ceilalți să îi atragem către magazinele și service-urile noastre”, spune Ioan Băra, administratorul Iony.

Ultima oră

Comentariul meu