video foto accident la intrarea în sibiu - șoferul vinovat, rupt de beat

Un accident grav s-a petrecut, miercuri, pe DN1, la intrare în Sibiu. Traficul este blocat total.

Update
Un echipaj Smurd a intervenit de urgențăla fața locului pentru acordarea asistenței medicale a două persoane. Victimele, o femeie, aproximativ 24 de ani cu politraumatisme și un bărbat cu escoriatii diverse au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la UPU Sibiu.

Traficul în zonă este în continuare blocat, motiv pentru care cei care vor să ajungă în Sibiu trebuie să treacă prin Șelimbăr. Și acolo s-a format o coadă uriașă și se circulă bară la bară. video foto accident la intrarea în sibiu - șoferul vinovat, rupt de beat video foto accident la intrarea în sibiu - șoferul vinovat, rupt de beat

Știrea inițială

video foto accident la intrarea în sibiu - șoferul vinovat, rupt de beat

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, un șofer care conducea dintre Vâlcea spre Sibiu a derapat și a intrat într-un gard aflat pe partea dreaptă. În urma impactului, mașina a ricoșat în separatoarele de sens.

YouTube video

O pasageră aflată în autoturism a fost rănită și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Aceasta este transportată la spital.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. video foto accident la intrarea în sibiu - șoferul vinovat, rupt de beat

Acesta are 51 de ani și este sibian.

Ultima oră

Comentariul meu