fc hermannstadt se întărește pentru liga 1 – sibiul s-a înțeles cu un super jucător
FOTO - Mediafax

Clubul sibian a început să se întărească pentru viitorul sezon, chiar înaintea returului barajului pentru liga 1. FC Hermannstadt a bătut palma cu Caiado de la Gaz Metan Mediaș.

David Caiado (32 de ani) s-a înţeles cu Hermannstadt şi va evolua în următorii doi ani la Sibiu, anunță prosport.ro. Caiado va ajunge la Sibiu chiar după meciul de baraj dintre Hermannstadt şi “U” Cluj, programat miercuri, de la ora 18:00. În tur, la Cluj-Napoca, sibienii s-au impus cu 2-0.
David Caiado a fost un om de bază pentru Gaz Metan Mediaş în acest sezon. Ajuns în urmă cu un an în România, de la Ponferradina, Caiado a evoluat în 27 de jocuri oficiale pentru Gaz Metan şi a reuşit să marcheze cinci goluri, respectiv să paseze decisiv în trei rânduri. Caiado e cotat de site-ul Transfermarkt la 250.000 de euro şi poate evolua în ambele flancuri ale compartimentului ofensiv.
În această vară, Edi Iordănescu a refuzat oferta FCSB şi a decis să rămână la Gaz Metan, însă până acum a pierdut câţiva jucători importanţi. De la Mediaş au plecat până acum Marion Rondon şi Luis Aurelio, amândoi la CFR Cluj. Darius Olaru a semnat cu FCSB, dar va mai rămâne la Mediaş până în iarnă. Sunt şanse mari ca şi Boubacar Fofana să plece de la Mediaş.

Ultima oră

Comentariul meu