arestarea colonelului merișor ceranu - șpagă cu un loc de veci în cimitirul municipal

Unul dintre cei mai cunoscuți polițiști ai Sibiului de după 1989, colonelul Merișor Ceranu, a fost reținut pentru trafic de influență. Acesta a solicitat printre altele și amenjarea unui loc de veci la preț redus.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a prezentat acuzațiile care i se aduc lui Merișor Ceranu. Colonelul de poliție a fost reținut marți seară de către cei de la Direcția Generală Anticorupție, pentru trafic de influență și se află în arestul IPJ Sibiu.
Printre acuzațiile aduse lui Ceranu, se distinge una aproape uimitoare. Acesta a cerut unei persoane, ca să intervină pe lângă cei de la Aeroportul Sibiu, să îi angajeze fiul, șpagă amenajarea unui loc de veci la Cimitirul Municipal Sibiu, la un preț redus.
’’În cursul lunii martie 2019, aceiaşi persoană, lăsând să se creadă că are influenţă asupra funcţionarilor publici din cadrul din cadrul regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Sibiu” implicaţi în organizarea la data de 26.03.2019 a concursului pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul acestei instituţii, a pretins foloase materiale de la o persoană de sex masculin, în vârstă de 48 de ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu, (constând în amenajarea de către acesta a unui loc de veci în Cimitirul municipal Sibiu cu un preţ redus al lucrării – un discount de aproximativ 1500 de lei), în scopul de a interveni pe lângă funcţionarii anterior menţionaţi şi a-i determina să-l declare admis la concurs pe fiul acestuia’’, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
CITIȚI ȘI: Motivele arestării colonelului Merișor Ceranu – Lua șpagă ca să pună pile la examenul auto și angajarea la Aeroportul Sibiu
Citește AICI, toate acuzațiile aduse lui Merișor Ceranu și află ce șpăgi a mai primit acesta!

Ultima oră

Comentariul meu