update colonelul de poliție merișor ceranu, arestat pentru trafic de influență - sibianul lua șpagă pentru orice!

Merișor Ceranu a fost reținut de poliție și Direcția Generală Anticorupție, în seara zilei de marți și este acuzat de trafic de influență.

UPDATE
Procurorii au stabilit că fostul polițist a pretins sume de bani pentru a facilita angajarea în mai multe instituții publice a unor candidați. Detalii complete, AICI!
CITIȚI ȘI: Motivele arestării colonelului Merișor Ceranu – Lua șpagă ca să pună pile la examenul auto și angajarea la Aeroportul Sibiu

ȘTIREA INIȚIALĂ
Fostul șef de cabinet la IPJ Sibiu, a fost dus în arestul IPJ Sibiu și este reținut pentru 24 de ore. Ceranu este acuzat de trafic de influență de către cei de la Direcția Generală Anticorupție. Acesta a fost adus în arestul IPJ-ului în jurul orei 19.30.
Merișor Ceranu deținea funcţia de Consilier I Superior la Structura pentru Probleme Speciale a Judeţului Sibiu, din cadrul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.
Merişor Ceranu a fost şef serviciu cabinet în cadrul IPJ Sibiu din octombrie 2003 până în iunie 2014, fiind unul dintre cei mai vechi şefi de serviciu din cadrul instituţiei.

Ultima oră

Comentariul meu