transexualul bătut într-un club din sibiu – „îmi asum ceea ce sunt și îmi place. mă consider normală”

Lara, transexualul din Sibiu care a fost bătut într-un club din cauză că a refuzat avansurile unui bărbat, povestește că are o viață extrem de frumoasă și că își asumă pe deplin statutul de transexual. Nu s-a considerat niciodată o persoană anormală, iar faptul că are o familie care o susține o motivează mult.

Cum e să fii transexual în România
Lara a povestit, pentru Ora de Sibiu, că speră ca lucrurile să se schimbe în România în ceea ce privește toleranța oamenilor față de comunitatea LGBT. „Trăim într-o țară democratică, unde ești liber să îți spui propria opinie. Sper ca lucrurile să se schimbe în România. Îmi doresc asta pentru societate”, spune Lara.

Lara menționează că, transexual fiind, nu a fost niciodată batjocorită ori umilită. Ba mai mult, nu s-a simțit discriminată, semn că sibienii nu au o problemă cu orientările celor din jur. Totul până de curând, când a fost bătută cu bestialitate de un bărbat căruia tânăra i-a refuzat avansurile. „Eu arăt ca o femeie normală, nu mă simt judecată, nu mă simt batjocorită. Nimeni până acum nu m-a umilit”, adaugă Lara.

CITEȘTE ȘI: Detalii despre scandalul din clubul de manele – Lara, transexualul agresat: „Mi-a propus să întrețin relații sexuale pe bani”

„Suntem oameni și suntem liberi să facem ce vrem cu viața noastră”
Lara spune că își cunoaște statutul și nu îi este rușine să spună că este transexual. Tocmai de aceea, consideră că nu este corect ca o persoană să fie denigrată de societate doar pentru că este într-un anumit fel ori fiindcă esti diferită.

„Mă șochează uneori homofobia de care dau dovadă oamenii. Eu îmi asum faptul că sunt așa cum sunt. Înțeleg foarte multe lucruri, însă nu răutatea și homofobia. Cu toții suntem oameni și suntem liberi să facem ce vrem cu viața noastră”, a mai zis Lara.

Comunitatea LGBT din Sibiu
În Sibiu, există un loc unde nimeni nu judecă pe nimeni. Este vorba despre un club sponsorizat de comunitatea LGBT, situat pe strada Matei Millo. „Activăm sâmbăta și toată lumea este fericită, este open-mind. Fiecare se simte bine în pielea lui. Acolo nu auzi răutăți. Acest club a fost creat special pentru cei din comunitatea LGBT”, a declarat tânăra.

Lara spune că nu îi este rușine cu ceea ce este și își va asuma mereu statutul de transexual. Familia și prietenii sunt alături de ea și o susțin. De altfel, ea a menționat că nu intenționează să își facă o operaie de schimbare de sex. În urma tratamentului hormonal și a operațiilor estetice, viața ei este minunată în acest moment. „Departe de mine gândul să fac operație de schimbare de sex. Iubesc statutul de transexual”, a închis Lara.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii