sibiul își caută antrenor – conceicao, aproape de fc hermannstadt

Fostul antrenor al lui CFR Cluj ar urma să bată palma cu echipa sibiană imediat după returul barajului pentru menținerea în liga 1, cu CFR Cluj, în condițiile în care Miriuță este decis să plece de la Hermannstadt în Ungaria, la Kisvarda.

Deși oficialii celor de la FC Hermannstadt spun că nu s-a pus problema înlocuirii lui Vasile Miriuță pe banca tehnică a echipei sibiene, neoficial cele două părți s-ar fi înțeles. În condițiile în care ”Tati” și-a dat acordul verbal cu o echipă din prima ligă a Ungariei, cei de la Sibiu caută de zor un înlocuitor pe banca tehnică.
Președintele clubului, Teodor Birț, spune că nu s-a pus în discuție așa ceva, deocamdată. ”Avem barajul cu Clujul. Pregătim meciul retur. Nu s-a discutat așa ceva”, spune oficialul sibian.

Încă de la venirea în conducerea lui FC Hermannstadt, s-a tot vehiculat că Iuliu Mureșean, o să renunțe cu prima ocazie la Vasile Miriuță, relația dintre cei doi fiind tensionată încă de pe vremea în care ”Tati” o antrena pe CFR Cluj.
Întrebat despre informaţia care a apărut în presă, că ar pleca de la FC Hermannstadt la Kisvarda, în Ungaria, antrenorul lui FC Hermannstadt, a spus la finele meciului de la Cluj că „nu Miriuţă este important, important este ca echipa să rămână în Divizia A, să îmi ating obiectivul pentru care am venit aici şi vom vedea apoi ce va fi. Ce am eu în cap la ora asta este meciul de miercuri. Nu confirm nimic”.

Conceicao, favoritul lui Mureșean
Totuși surse apropiate clubului sibian au explicat că cel mai probabil după returul barajului cu U Cluj, Miriuță o să anunțe că pleacă de la Sibiu și va fi înlocuit cu fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Antonio Conceicao. Este cunoscută relația de prietenie între Mureșean și antrenorul portughez, iar noul director executiv al Sibiului, pare că a și convins deja pe cei din Consiliul de Administrație de la FC Hermannstadt, ca să îl aducă pe Conceicao.
Miercuri, 12 iunie, de la ora 18:00, FC Hermannstadt joacă pe Municipal, cu Universitatea Cluj partida retur din barajul pentru Liga 1.

Ultima oră

Comentariul meu