panouri solare și fotovoltaice pe bani europeni. green seiro vă ajută să pregătiți dosarul

Eficiența energetică est un subiect de interes pentru comunitatea europeană. Din acest motiv cei care își doresc să apeleze la soluții regenerabile sunt încurajați. Așa a apărut o axă de finanțare din bani europeni care oferă până la 90% din valoarea unui astfel de proiect. Dar, de acestă dată se referă doar la microintreprinderi. Specialiștii de la Green Seiro vă ajută în elaborarea documentelor necesare pentru dosarul de finanțare, pentru partea de panouri solare și fotovoltaice.

Program destinat microintreprinderilor
Antreprenorii români care au microintreprinderi cu maxim 9 angajați și își doresc eficientizarea energetică a sediului sau a locației în care își desfășoară activitatea pot beneficia acum de fonduri europene nerambursabile de până la 90% din valoarea investiției. ”Banii se oferă pentru întreaga eficientizare, de exemplu, pentru schimbarea tâmplăriei geamurilor, izolația pereților, dar, și pentru montarea de panouri solare și fotovoltaice. Fiecare părticică din proiect aduce puncte, iar specificația legată de panouri aduce puncte mai multe dosarului”, explică Paul Varga, manager Green Seiro Sibiu.

Așa că o eficientizare energetică nu poate fi completă fără instalarea panourilor solare și/sau fotovoltaice.
Cei care pot accesa fondurile europene pentru un astfel de proiect trebuie să aibă 10% din valoarea investiției, iar valoare eligibilă a proiectului trebuie să fie cuprinsă între 25.000 și 200.000 euro.

panouri solare și fotovoltaice pe bani europeni. green seiro vă ajută să pregătiți dosarul

Green Seiro- intermediari
Așadar, dacă noile informații financiare fac posibilă investiția în sediul microintreprinderii, alegerea panourilor solare sau fotovoltaice ca investiție în cadrul proiectului mare vă poate aduce un număr de puncte, ceea ce înseamnă o șansă în plus pentru accesarea fondurilor. Iar pentru a fi siguri că alegerea panourilor este cea mai bună și se face după criteriile corecte, specialiștii de la Green Seiro vă stau la dispoziție. ”Cei care își doresc să acceseze aceste fonduri pot apela la noi. Trebuie să vină cu aceleași informații ca un client persoană fizică, informații care ne ajută să scurtăm timpul de întocmire a actelor. Noi îi ajutăm pe partea de panouri, dar apoi pentru întreg proiectul vom direcționa clientul către un specialist în fonduri europene care îl va ajuta cu întocmirea acestuia”, spune Paul Varga.

VEZI AICI CU CE INFORMAȚII TREBUIE SĂ MERGI LA CEI DE LA GREEN SEIRO

Eficientizarea energetică începe cu resursele regenerabile, iar cei de la Green Seiro sunt cei mai în măsură să ofere soluții și sfaturi în acest domeniu, indiferent dacă au un client persoană fizică ce are nevoie de panouri fotovoltaice pentru o cabană în vârf de munte, fie că au un client care își dorește întocmirea unui dosar pentru accesarea de fonduri europene pentru eficientizarea energetică a afacerii.

Ultima oră

Comentariul meu