clujenii mai speră - ’’sibiul a ajuns la baraj în minutul 96. noi de ce să nu ajungem în liga 1 tot așa?’’
FOTO - FC Hermannstadt - Pagina Oficială de Facebook

Jucătorii lui U Cluj rămân optimiști în privința soartei barajului cu FC Hermannstadt, deși au pierdut turul acasă cu 0-2. Partida retur are loc miercuri, 12 iunie, de la ora 18.00, la Sibiu.

Atacantul lui U Cluj, Dorin Goga, rămâne plin de optimism în ceea ce privește întoarcerea reultatului de 0-2, din barajul cu FC Hermannstadt.
Acesta a scos în evidenţă chiar rezultatul obţinut de sibieni în ultima etapă din play-out, cu Dunărea Călăraşi, atunci când FC Hermannstadt, s-a impus cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 90+6.
CITIȚI ȘI: Restanțe de 100.000 de euro la FC Hermannstadt – Mureșan comentează și situația lui Miriuță
”Avem doar de câştigat din următorul meci. Trebuie să arătăm cum am arătat în unele momente. Am jucat fotbal şi am produs un fotbal bun. Liverpool este o sursă de inspiraţie pentru multe echipe şi am arătat că putem. Cred că o să ne jucăm şansa şi sperăm până în ultimul moment. Ei au ajuns la baraj în minutul 97. Noi de ce să nu ajungem în Liga 1 tot aşa, cu noroc? Atmosfera a fost senzaţională. Este deliciul fotbalului să fie stadionul plin. Păcat că nu ne-am ridicat la nivelul lor şi nu am reuşit să câştigăm”, spune Goga.
Returul dintre FC Hermannstadt și U Cluj se joacă miercuri de la 18.00 și pornește de la scorul de 2-0 pentru Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu