restanțe de 100.000 de euro la fc hermannstadt - mureșan comentează și situația lui miriuță
FOTO - FC Hermannstadt - Pagina Oficială de Facebook

Cei de la FC Hermannstadt au de plătit restanțe de 100.000 de euro către fotbaliști. Este vorba de un salariu și câteva prime din septembrie 2018. Iuliu Mureșean confirmă situația, dar spune că banii se plătesc zilele acestea. Directorul executiv al lui FC Hermannstadt spune că plecarea lui Miriuță este un simplu zvon.

FC Hermannstadt a câștigat cu 2-0 prima partidă a barajului cu U Cluj Napoca și este foarte aproape de a își asigura locul în Liga 1 și în sezonul viitor. Totuși nu toate lucrurile par să fie roze la echipă.
Gazeta Sporturilor anunță că clubul sibian are restanțe la jucători circa 100.000 de euro, însemnând un salariu și niște prime neplătite din septembrie anul trecut. Stranierii și-ar fi exprimat nemulțumirea față de această problemă.
Directorul executiv Iuliu Mureșan a confirmat duminică faptul că sunt restanțe, „suma nu e mare, comparativ cu alte cluburi stăm bine”, dar a insistat că lucrurile sunt ca și rezolvate: „Luni și marți, băieților le vor intra banii în conturi”.
În ceea ce îi privește pe stranieri, oficialul sibian a înăsprit imediat tonul. „Întrebați-i cât au jucat și câți sunt titulari. Un străin, dacă are valoare, joacă. Ăsta-i criteriul. Totuși, ei nu trebuie să-și facă griji. Salariul e trecut în contract și îl vor primi, fără îndoială”, spune acesta.

„Miriuță? Vrem să rămână”
Iuliu Mureșan nu crede că Vasile Miriuță va părăsi clubul după barajul cu U Cluj: „Mi-a spus că aș fi fost primul care ar fi aflat dacă într-adevăr avea ceva din Ungaria, cum s-a scris în presă. Mai are doi ani de contract aici, l-a prelungit în iarnă, și noi ne dorim să rămână”. Directorul executiv al sibienilor susține că a discutat deja cu „Tati” despre unele transferuri „ce trebuie făcute pentru a acoperi posturile deficitare. Azi, mâine semnăm deja cu unii dintre jucătorii doriți”.

„Am citit că Lobonț vrea să câștige la Sibiu. Vom avea meci greu cu ei, dar vrem să-i mai batem o dată. Un 2-0 poate fi periculos într-o partidă, nu și într-o dublă manșă”
Iuliu Mureșan, director executiv FC Hermannstadt

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Strainii, intai, sa joace si dupa aceea sa aiba pretentii ca in afara de Juvel care mai da, cateodata un gol, cateodata pe langa minge si partial Antonov si Pedro Moreira resul sunt pamant de flori.