film despre bogăția și opulența șeicilor din qatar la astra film cinema

Filmul Confruntarea pătrunde în interiorul lumii suprarealiste a bărbaților bogați din deșertul arab și arată cum își petrec timpul liber și cum își cheltuiesc averile șeicii din Qatar. Îl puteți vedea joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

Un avion privat de lux transportă câţiva şoimi, iar un ghepard îşi însoţeşte şeicul într-un Lamborghini. Zeci de mașini de teren traversează dunele spre locul unde va avea loc confruntarea. Populară în rândurile aristocraţiei medievale, vânătoarea cu şoimi este şi o activitate recreaţională a şeicilor înstăriți din Qatar, care se strâng în mijlocul deşertului la competiţii organizate pentru aceste păsări de pradă foarte costisitoare.

Cu o abordare stilistică de excepție, documentarul este o imagine subtilă a contradicției dintre tradițional și modern în societatea arabă. film despre bogăția și opulența șeicilor din qatar la astra film cinema

Filmul Confruntarea este o viziune cinematografică inovativă a artistului vizual Yuri Ancarani, o construcție narativă vizuală a bogăției extreme și o configurație a opulenței pe fundalul deșertului. Documentarul va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

Confruntarea, regia Yuri Ancarani, Franța, Italia, 2016, 70 min.
Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).

Ultima oră

Comentariul meu