baraj fc hermannstadt – u cluj. toate biletele pentru retur s-au epuizat!
FOTO - Fc Hermannstadt, Pagina Oficială de Facebook

FC Hermannstadt a anunțat luni după amiază că toate cele 4.000 de bilete puse în vânzare pentru meciul retur cu U Cluj, în barajul pentru menținerea în liga 1, s-au epuizat. Partida are loc miercuri de la 18.00. În tur Sibiul a bătut cu 2-0 la Cluj (detalii și video aici).

”Ne pare rău pentru dificultățile pe care le-ați întâmpinat în achiziționarea biletelor pentru meciul decisiv cu U Cluj de miercuri. Nu este pe placul nimănui să știe că suporterii săi rămân pe dinafara stadionului. Ne bucură simpatia și susținerea voastră și totodată ne displace profund situația în care ne aflăm de a nu putea mulțumi pe toată lumea. Dacă stadionul avea 20.000 de locuri, foarte probabil era miercuri plin. Din păcate sunt doar 4000, sunt norme de securitate și organizare care trebuie respectate. Mulțumim pentru înțelegere și susținere și avem încredere că în viitor vom fi cel puțin la fel de mulți în tribune”, spun cei de la FC Hermannstadt, într-un anunț pe pagina oficială de Facebook.

YouTube video

Reamintim că în tur, Fc Hermannstadt, s-a impus cu 2-0 la Cluj Napoca. Partida retur se joacă miercuri, acasă, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu