weekend cu evenimente de top la sibiu - și multe petreceri în oraș

Începe un weekend plin. Sibiul are multe evenimente în aceste zile, așa că nimeni nu se va plictisi. Trebuie doar să vă planificați bine timpul, pentru a ajunge la cât mai multe dintre ele. 

Cotton Pub este locul de unde pornește distracția. Vineri DJ Luca și MC Rosso încing platanele pentru ca mai apoi să se încingă atmosfera. Cum niciodată nu e destulă distracție, petrecerea se cere continuată și sâmbătă. De această dată însă trei entertaineri vor fi responsabili cu muzica bună: Cipi Hampu, Luca și MC Rosso. Numărul de telefon pentru rezervări este același: 0752 268 866

weekend cu evenimente de top la sibiu - și multe petreceri în oraș

Street Food Festival este cu siguranță evenimentul care bucură pe mai toată lumea. Și asta pentru că în Piața Mare se adună cele mai diverse gusturi. Detalii despre ce se poate mânca aici, dar și despre evenimentele pregătite, AICI.

Festivalul Internațional de Benzi Desenate este un alt eveniment care atrage sute de sibieni. Se va ține pe tot parcursul finalului de săptămână, iar detalii se găsesc AICI.

weekend cu evenimente de top la sibiu - și multe petreceri în oraș

Atelierul de Meșterilit le-a pregătit o surpriză celor mici. Sâmbătă, la Teatrul Gong aceștia vor confecționa articole pentru plajă. Sesiunea de la ora 10 este dedicată copiilor între 4 și 6 ani, iar cea de la ora 12 celor între 7 și 10 ani. Fiecare durează o oră jumătate, iar un bilet costă 14 lei.

La Shopping City Sibiu, sâmbătă și duminică, cei mici sunt invitați să exploreze lumea cărămizilor colorate. Va fi un eveniment special pentru ei, despre care detalii se găsesc AICI. 

 

Ultima oră

Comentariul meu