primarul din cârța către dragnea – „bă, omule, dă-te, bă, la o parte, ce dracu!”
FOTO: Facebook/ PSD Sibiu

Primarul PSD din Cârța, Cristin Magheru, este de părere că, dacă Liviu Dragnea s-ar fi retras din funcția de președinte, așa cum el înșuși l-a sfătuit, partidul nu ar fi ajuns în situația dezastruoasă din prezent, notează rfi.ro.

Primarul din Cârța crede că oamenii din PSD ar fi trebuit să-l determine pe Liviu Dragnea să-și dea demisia din fruntea partidului: „Trebuia să-i spună, să aibă curaj ca și mine, eu i-am spus atunci: bă, omule, dă-te, bă, la o parte, ce dracu, nu vezi că nu mai vrea lumea? Și pe mine, dacă nu mă mai dorește electoratul, mă dau la o parte, măi fraților, care-i problema? Peste tot sunt oameni susținuți și găști, nu vedeți cum se compune țara românească? Deci când am câștigat alegerile, m-am dus la sediul PSD și am vrut să mă implic și când vedeai cum se împart iară posturile în administrație… îți vine greață. Și toți fac la fel”, a declarat primarul pentru rfi.ro.

De asemenea, Magheru este de părere că PSD-ul a pierdut alegerile europene deoarece „anumiți oameni din țara românească au indus în mintea populației treaba cu Dragnea. Orice lucru rău era în România, Dragnea era de vină. Acum nu mai e Dragnea. Dacă Dragnea se retrăgea, la un moment dat, eu am avut o intervenție, era mai bine dacă se retrăgea, pentru că, cu siguranță, nu era așa de dezastruos”.

Pentru a ieși din criză, primarul crede că PSD-ul ar trebui să plece de la guvernare. „Din punctul meu de vedere, aș ieși de la guvernare și aș vedea de oamenii pe care într-adevăr îi poți numi oameni, nu dintr-ăștia oportuniști, care astăzi am ajuns eu, toți sunt pe lângă mine”, mai spune primarul.
Sursa: rfi.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu