foto virgil ianțu, printre sibieni - doi l-au impresionat profund

Virgil Ianțu, gazda concursului „Câştigă România!” a fost invitat la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protectia Mediului din Sibiu chiar în ziua ceremoniei de absolvire a studiilor universitare. Momentul a fost imortalizat cu un selfie de mari dimensiuni iar în poză au intrat, alături de absolvenţi, părinţii si profesorii.

Virgil Ianţu, discurs emoţionant pentru absolvenţii Universităţii „Lucian Blaga”, din Sibiu
Aflat în frumosul oraş Sibiu în caravana „Câştigă România!”, joi, 6 iunie, Virgil Ianţu a fost invitat-surpriză la cursul festiv care marchează trecerea de la stadiul de student, la cel de absolvent de facultate pentru specializările montanologie şi inginer protecţia mediului. Cu această ocazie, vedeta TVR 2 a urcat pe scenă în faţa unui public numeros, i-a felicitat pe tineri pentru drumul ales şi le-a dat câteva sfaturi. Momentul a fost imortalizat cu un selfie de mari dimensiuni iar în poză au intrat, alături de absolvenţi, părinţii si profesorii. foto virgil ianțu, printre sibieni - doi l-au impresionat profund

„Am avut o primă întâlnire cu absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului din Universitatea „Lucian Blaga”, un moment foarte emoţionant. I-am văzut pe tineri îmbrăcaţi festiv şi mi-am amintit de momentul în care am terminat eu şcoala. A fost o întâlnire foarte frumoasă. Ei pleacă pe un drum deloc uşor şi le-am dat câteva sfaturi din experienţa mea. M-am întâlnit apoi cu posibilii viitori concurenţi „Câştigă România!”. Sper că vor fi cât mai mulţi buni”, a spus gazda concursului de cultură generală de pe TVR 2.

Preselecție „Câștigă România”
După întâlnirea cu absolvenţii, Virgil Ianţu s-a oprit la Sala “Lucian Blaga”, unde se desfăşurau preselecţiile „Câştigă România!”. El a vrut să-i cunoască pe cei dornici să intre în competiţia televizată şi a stat de vorbă cu fanii.

Printre aceştia s-a aflat şi Ioan Valentin Popa, preşedintele Asociaţiei de Zbor Liber din România. Bărbatul în vârstă de 50 de ani este profesor de zbor şi pregăteşte participarea României la mondiale. A călătorit prin toată lumea, a terminat două facultăţi, Geografie şi Ştiinţe Politice şi are master în Teologie. Ioan Valentin Popa spune că este pasionat de concursul „Câştigă România!” şi că urmăreşte fiecare ediţie alături de soţia sa, cu care are şi dispute privind răspunsurile corecte. foto virgil ianțu, printre sibieni - doi l-au impresionat profundŞi Nicolae şi-ar dori să ajungă concurent la „Câştigă România!”. Tânărul este absolvent al Facultăţii de Drept şi s-a întors de trei săptămâni din Marea Britanie. În vârstă de 36 de ani, el a petrecut cinci ani în străinătate ca să îşi facă o casă. A realizat ceea ce şi-a propus, iar acum şi-a făcut un blog şi ar dori să lucreze în presă.

Ultima oră

Comentariul meu