foto starea fetiței mușcată de câine - părinții se tem pentru că animalul este încă liber

Copila de zece ani, mușcată de un maidanez, joi, în fața blocului, în Mediaș, se simte mai bine. Micuța a fost dusă la spital, iar starea sa de sănătate este stabilă. Părinții se tem însă pentru că animalul încă dă târcoale blocului.

Fetița de zece ani mușcată de un câine în fața blocului din cartierul Gura Câmpului din Mediaș a fost transportată la spital de o ambulanță. Aceasta a primit tratament și a fost pansată. În curând, copila va fi și vaccinată. foto starea fetiței mușcată de câine - părinții se tem pentru că animalul este încă liber

Părinții ei nu pot avea însă liniște. Maidanezul este încă liber și dă târcoale blocului. Reprezentanții Primăriei au fost contactați, însă, până la ora redactării acestei știri, nu au dat niciun răspuns privitor la acest caz.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU FETIȚA ATACATĂ DE CÂINE

Vă reamintim că micuța a fost mușcată brutal de mâini, picioare și nas de un maidanez, joi, când venea acasă de la școală. Aceasta i-a aruncat resturile de mâncare pe care le avea în ghiozdan, moment în care animalul s-a năpustit asupra ei. Totul s-a petrecut chiar în fața blocului în care locuiește.

Ultima oră

Comentariul meu