concurs - 100 de bilete, oferite gratuit pentru fanii lui hermannstadt la meciul cu u cluj

Suporterii sibieni au ocazia să câștige 100 de bilete pentru meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt, primul din barajul pentru promovarea / menținerea în Liga 1.

Sibianul Ciprian Fulea este organizatorul acestei acțiuni, fiind un mare susținător al echipei locale de fotbal. Fanii Sibiului vor trebui să participe la un concurs pe Facebook pentru a intra în posesia celor 100 de bilete.
Duminică, 9 iunie, va avea loc primul meci al barajului pentru promovare/menținere în Liga 1 dintre FC Hermannstadt și U Cluj. Meciul tur va avea loc în deplasare, la Cluj-Napoca, iar 100 de suporteri vor putea intra gratuit la meci, grație inițiativei lui Ciprian Fulea, care își dorește ca echipa sibiană să aibă parte de o susținere frenetică la această partidă.
„Am decis să organizez această acțiune pentru că sunt de părere că, acum mai mult decât oricând, echipa are nevoie de susținerea noastră. Este un gest pe care îl fac cu inima alb-roșie, pentru că am fost alături de echipă de la început și cred până în ultima clipă în ea. Sunt convins că participarea suporterilor sibieni într-un număr cât mai mare va ajuta echipa noastră să lupte cu și mai multă dârzenie pentru a rămâne în Liga 1. Cât despre suporteri, îi aștept să intre pe pagina mea de Facebook (CLICK AICI) și să se înscrie la concurs”, a declarat Ciprian Fulea, organizatorul inițiativei.concurs - 100 de bilete, oferite gratuit pentru fanii lui hermannstadt la meciul cu u cluj

Biletele se dau prin concurs pe Facebook
Organizatorul acțiunii a decis să ofere biletele prin intermediul unui concurs pe pagina personală de Facebook. Condițiile sunt ca suporterii să dea Share public postării, iar regulile sunt simple. Se va merge pe sistemul primul venit, primul servit, astfel că de biletele puse în joc se vor bucura primii 100 de suporteri care vor redistribui postarea pe conturile personale.
„CONCURS! Câștigă 1 din cele 100 de bilete la meciul U Cluj – FC Hermannstadt! Susține și tu echipa FC Hermannstadt! Acum, mai mult ca oricând, jucătorii au nevoie de sprijinul tău, iar vestea bună e că poți câștiga un bilet pentru primul meci din barajul cu U Cluj, programat duminică, 9 iunie. Pentru că sunt un mare susținător al fotbalului sibian și îmi doresc o prezență cât mai numeroasă la Cluj, voi oferi gratuit 100 de bilete fanilor sibieni care doresc să își susțină echipa în încercarea de a rămâne în Liga 1. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia unui bilet este să dai LIKE, SHARE și COMENTARIU la postare în care să ne spui cât crezi că va fi scorul la Cluj. Concursul ține până sâmbătă, la ora 20, iar cei 100 de câștigători, desemnați prin tragere la sorți cu ajutorul random.org, vor fi anunțați în aceeași seară. Câștigătorii pot ridica biletele de la Arena Cluj, partea cu peluza rezervată oaspeților, cu o oră înainte de începerea partidei, ora 17. Vă așteptăm îmbrăcați în roșu! #fchermannstadt #concurs, se arată în postarea de pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu