câștigătorii de la sibiu open, în finala de la roland garros

Germanii Andreas Mies si Kevin Krawietz au câștigat anul trecut proba de dublu a Sibiu Open. Acum joacă finala la Roland Garros. 

La doar cateva luni dupa ridicarea Trofeului Sibiu Open, detinatorii titlului de la Sibiu urmeaza sa joace finala la Paris la cel mai important turneu mondial pe zgura: Roland Garros.

“Se dovedeste inca o data in plus, ca Sibiu Open este un turneu de cea mai inalta valoare. Dupa ce Marco Cecchinato il invingea pe Novak Djokovic si juca in Semifinala de Simplu la Roland Garros anul trecut, si el castigator la Sibiu Open, iata ca in fiecare an avem jucatori care dupa turneul de la Sibiu performeaza incredibil de bine la cele mai mari turnee de tenis din lume. Este inca un motiv in plus care ne motiveaza pe mai departe sa sustinem Sibiu Open” – declara Marius Vecerdea directorul turneului sibian si principalul contracandidat al lui Ion Tiriac la Presedintia Federatiei Romane de Tenis la alegerile din 19 Iunie 2019!

Sibiu Open – cel mai important turneu de tenis masculin din Romania, se afla la a 8-a Editie si se va desfasura ca de fiecare data in Luna Septembrie, imediat dupa US Open.

Ultima oră

Comentariul meu