cei doi dispăruți, căutați de poliție - unul a revenit acasă, celălalt găsit la aproape 500 kilometri de sibiu

Cele două persoane date dispărute de către familii în decursul zilei de ieri au fost depistate de polițiștii sibieni. Din fericire, nici Elena și nici Constantin nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Potrivit polițiștilor, în seara zilei de 05 iunie, Udrea Luminița Elena, tânăra studentă de la Inginerie în Sibiu, a revenit la domiciliul său, în județul Dolj. Din cercetările preliminarii efectuate, rezultă că nu a fost victima săvârșirii vreunei infracțiuni. Fata a plecat de la facultate în data de 4 iunie, iar de atunci nu a mai dat niciun semn.

De asemenea, în aceeași seară, Obedea Liviu Constantin a fost depistat în Stația CFR Constanța de către polițiștii Biroului Județean Transporturi Feroviare Constanța. Oamenii legii au constatat că bărbatul nu a fost victima săvârșirii vreunei infracțiuni. Acesta le-a spus polițiștilor că o să meargă acasă.

Vă reamintim că bărbatul a dispărut încă din data de 28 aprilie. Fratele acestuia este cel care a anunțat poliția că sibianul nu s-a întors acasă de zile bune.

Ultima oră

Comentariul meu