foto – interstar sibiu, gală festivă și acțiune specială la împlinirea a cinsprezece ani

Perioada aceasta este una cu totul specială pentru A.S.F.C Interstar Sibiu. Clubul a aniversat 15 ani de existență și a marcat acest moment printr-o gala festivă și o acțiune specială. Ambele au fost organizate în zile diferite, tocmai pentru a prelungi în acest fel aniversarea.

La Gala Interstar, pusă în scenă la Odiseea Events, au fost prezenți alături de antrenorii echipei peste 200 de invitați – oameni de afaceri, reprezentanți ai administrației locale, oameni de fotbal, susținători ai echipei și părinții copiilor înscriși la Interstar.
,,Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost, ne sunt și ne vor fi alături. Printre cei prezenți alături de noi la Gala Interstar, menționăm pe dna Daniela Câmpean – Președinta Consiliului Județean Horațiu Marin – subprefect al Sibiului Marius Grecu – Primarul Șelimbărului Felix Grigore- Directorul Departamentului Competiții din cadrul FRF Lucian Vizantie reprezentantul Primăriei Sibiu Teodor Birt – președinte FC Hermannstadt Marius Lungu -Team Managerul FC Hermannstadt Traian Marcu – președinte AJF Sibiu Marcel Pușcaș actual președinte al FCU Craiova Iulian Stoian și Ioan Hasmasan -profesori universitari ai catedrei sport a ULBS Damian Matei și Anton Calin de la DJTS Sibiu Ioan Duma de la AJF Mediaș și profesorul Ioan Panazan Cristian Petropoulos președinte al AJF Alba, Jan Gavrilă,Vasile Armeanean, Cornel Armeanean,Nicolae Ciupudean, Alin Marcu Alex Bârsan( Gama Sibiu), Claudiu Jianu ( OTI Romania),Cosmin Visea Smart Intermed), Dan Tatu(Sory), Dan Muntean (Rox-Iuli), Gabi Hurbean ( HiFi Store) Dan Gorcea și Dan Duca și reprezentanții cluburilor de fotbal prietene: Kids Tâmpa Brașov,Kinder Sg Mures și FC Odorhei. Atât lor cât și celorlalți prezenți ,pe care fără voie i-am omis, precum și susținătorilor noștri prezenți în sală ( părinți ai copiilor,prieteni,fani etc…) le transmitem tot respectul nostru pentru faptul că au fost și sunt alaturi de cel mai mare și important club de copii și juniori din întreg județul Sibiu.”, a declarat Caius Băra, președinte A.S.F.C. Interstar Sibiu.foto – interstar sibiu, gală festivă și acțiune specială la împlinirea a cinsprezece ani Gala a fost prezentată de Andreea Bogdan, iar atmosfera a fost întreținută cu showul Lidiei Buble. De Ziua Copilului, timp de cinci ore terenul Mecanica a fost gazda unei “mări albastre”.

foto – interstar sibiu, gală festivă și acțiune specială la împlinirea a cinsprezece ani

Cei peste 350 de copii și juniori care activeaza la Interstar au participat în cinci ateliere interactive organizate pe categorii de vârstă.

foto – interstar sibiu, gală festivă și acțiune specială la împlinirea a cinsprezece ani

Mai precis, aceștia s-au distrat, au servit masa și tortul împreună, au socializat și cântat și s-au întrecut la competiții sportive. A fost ziua dedicată lor ,ziua în care cei peste 300 de părinți prezenți la teren i-au aplaudat la scenă deschisă. Duminica s-a încheiat perfect pentru juniorii noștri și ai lor părinți. Emoțiile trăite pe Municipalul sibian la meciului de liga 1 dintre FC Hermannstadt și Dunărea Călărași, meci câștigat de partenerii și colaboratorii noștri din Liga 1, nu se vor uita niciodată.foto – interstar sibiu, gală festivă și acțiune specială la împlinirea a cinsprezece ani,,Au fost două zile în care am demonstrat că nu întâmplător am ajuns aici și am arătat că în cei 15 ani de existență am reușit să ne facem un nume în fotbalul românesc ,purtând cu mândrie culorile clubului și ale Sibiului pe mii de terenuri din țară și străinătate. Suntem bucuroși și onorați că joi si duminică am avut alături de noi atât de mulți oameni.Acest lucru ne face să ne dorim ca pe viitor sa devenim si mai buni și mai puternici. Respect tuturor. Istoria continua sa se scrie! Pentru că ne place fotbalul…”, a declarat antrenorul Daniel Murășan.
A.S.F.C. Interstar Sibiu este un club prezent in fotbalul romanesc si international din aprilie 2004, cand a preluat echipele de juniori ale clubului Universitatea Sibiu. In prezent in cadrul clubului isi desfasoara activitatea 13 grupe de copii si juniori pe categorii de varsta cuprinse intre 5 si 18 ani, sub indrumarea a zece antrenori de specialitate licentiati la FRF.

Ultima oră

Comentariul meu