fleșeriu după finala cu oradea – ”nu am refuzat medalia! îmi felicit jucătorii. meritau să fie campioni!”

Antrenorul Dan Fleșeriu a lămurit problema cu presupusul refuz de a lua medalia de vicecampioni, după ce CSU a pierdut finala cu Oradea. Antrenorul sibian a trimis voalat săgeți către arbitrajele din seria meciurilor cu cei din Bihor. CSU își ia rămas bun de la suporteri, printr-o întâlnire, vineri, la Sala Transilvania.

”În legatură cu gestul de a nu accepta ca medalia să îmi fie pusă la gât, interpretarea că am refuzat-o este eronată. Medalia este la mine, am primit-o și am meritat-o, doar că nu o voi purta niciodată, pentru că amintirile mele despre acest sezon sunt și vor fi pentru totdeauna, amintiri mult mai valoroase: jucătorii mei fiind cei mai buni, staff-ul meu și toți cei din management fiind cel mai buni, iar suporterii, evident de aur. Ne-am fi dorit ca finalul acestui campionat să fie altfel. Am reușit să ajungem în finală după 20 de ani, dar nu am reușit să îndeplinim obiectivul sibienilor care cred în noi, care au crezut în noi meci de meci și pentru care ar fi trebuit să avem aurul la gât, acum. Am încercat să facem tot ce a fost omenesc posibil pentru asta și tocmai de aceea, din respect pentru galeria noastră de campioni, vom continua să muncim până când vom reuși să împlinim visul unui oraș întreg. Nu cedăm a fost crezul nostru în ultimii ani și va continua să fie pentru noi toți cei care formăm această familie galben-albastră. Vreau să îmi felicit jucătorii care au muncit extraordinar de mult anul acesta. Meritau să fie campioni și pentru mine sunt. Am câștigat împreună un trofeu, iar titlul de campioni sunt sigur că va veni”, a spus Dan Fleșeriu.
CSU își ia rămas bun de la suporteri însă vineri, 7 iunie, la Sala Transilvania, iar detaliile legate de acest eveniment vor fi anunțate în curând.

Ultima oră

Comentariul meu