Se întâmplă atât de multe lucruri faine în oraș, încât aproape că găsești zilnic ceva interesant în Piața Mare dacă ieși la o plimbare. Street Food Festival Sibiu e unul dintre evenimentele importante ale anului în oraș, așa că îți scriem aici câteva dintre motivele pentru care e bine să nu îl ratezi.

1. Mâncarea

Poți să zici că vii doar să te plimbi și nu vrei să mănânci, asta dacă o spui când ești pe Podul Minciunilor. Altfel, e imposibil. Vor fi atât de multe bunătăți din bucătăria internațională, cu arome, ingrediente și moduri de preparare diferite și care toate arată foarte bine, încât nu te vei putea abține. Și de ce ai face-o? Bucătarii vor fi foarte motivați să gătească cel mai bine, pentru ca toți ochii vor fi pe ei: ochii gurmanzilor, ochii organizatorilor și ochii din acoperișurile clădirilor din piață.

5 motive să vii la street food festival sibiu2. Outdoor Cinema

Mai e până în toamnă când începe Astra Film, dar pasionații de film pot să se așeze și weekend-ul viitor pe câte un beanbag și să vizioneze în fiecare seară un film bun. “Povestea iubirii” de Radu Mihăileanu, comedia spaniolă “Nuntă în ofsaid”, producția care a durat aproape 30 de ani și a fost lansată în 2019, “Omul care l-a ucis pe Don Quixote” și comedia românească “America, venim.”

4. Muzica

Jurjak, Robin an the backstabbers și byron sunt câteva dintre trupele care te vor face să fredonezi și să dansezi în mijlocul Pieței Mari.

4. Artă stradală

În Sibiu sunt mulți pasionați de graffiti, de aceea este și un festival de artă stradală așa că multe dintre food truck-urile parcate în Piața Mare vor fi numai bune de admirat.

5.Foto-video5 motive să vii la street food festival sibiu

Da, e și ăsta un motiv. Știm că după summit-ul de la Sibiu, Președintele Consiliului European, Donald Tusk și-a schimbat fotografia de copertă de pe Facebook cu una făcută în Piața Mare. Tu de ce nu ai putea? Va fi atât de mult material de fotografiat și filmat, numai bun de postat pe Facebook sau Instagram.

Prin urmare, îți recomandăm să vii la Street Food Festival Sibiu, între 6-9 iunie.

Ultima oră

Comentariul meu