video moment de reculegere la sibiu pentru polițistul împușcat în județul timiș

Polițiștii sibieni au ținut luni un moment de reculegere pentru colegul lor, Cristian Amariei, care și-a pierdut viața după ce a fost împușcat în gât și piept de un bărbat urmărit internațional. 

Polițiștii sibieni s-au oprit preț de câteva minute din ceea ce făceau, au pornit sirenele și au salutat în semn de respect pentru colegul lor căzut la datorie.

YouTube video

Cristian Amariei a fost ucis duminică, în timp ce făcea un filtru rutier în comuna Izvin, județul Timiș. Un echipaj de Poliţie de la Recaş a încercat să oprească maşina în care existau informaţii că se afla cel căutat. Şoferul, în loc să oprească, a accelerat. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii şi au ajuns în curtea unui imobil. Agenţii au înconjurat locuinţa, iar la un moment dat, agresorul a sărit pe o fereastră şi a ajuns în faţa unui poliţist. Înarmat,a tras asupra acestuia mai multe focuri şi l-a nimerit în zona gâtului şi pieptului.

video moment de reculegere la sibiu pentru polițistul împușcat în județul timiș

După mai multe manevre de resuscitare, medicii sosiţi la faţa locului, au constatat decesul poliţistului Cristian Amariei, în vârstă de 43 de ani.

YouTube video

Agresorul a reşit să fugă, a intrat în curtea unei locuinţe şi a încercat să fure o maşină. Nu a reuşit, astfel că a intrat într-o altă locuinţă. A încercat şi aici să fure o maşină, sub ochii proprietarului pe care l-a ameninţat cu arma, însă a fost încolţit de un poliţist care a tras asupra maşinii în care acesta se afla. A reuşit să îl rănească, însă bărbatul a fugit din nou prin grădini. Pe el il căutau poliţiştii duminică după-amiază când acesta, incolţit, a tras cu pistolul asupra unui agent pe care l-a omorât.

Suspectul, Ionel Marcel Lepa, în vârstă de 47 de ani, este din Lugoj, iar pe numele său a fost emis un mandat internaţional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, pentru tâlhărie.

Ultima oră

Comentariul meu