șoferul care a intrat cu mașina printre alergători la maratonul sibiului a rămas fără permis

Șoferul care a intrat cu mașina, sâmbătă, printre alergători, în timp ce se desfășura Maratonul Sibiului, și a acroșat un voluntar a fost amendat de polițiști. În plus, acesta rămâne pieton preț de 60 de zile.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, nu a ținut cont că putea să-i lovească pe cei care alergau la maraton. A trecut pur și simplu cu mașina printre ei, deși un voluntar a încercat să îi explice că accesul mașinilor este interzis în zonă. Șoferul a ignorat indicațiile acestuia și a apăsat pe pedala de accelerație. Voluntarul a fost pur și simplu luat pe capota mașinii. Sibianul a motivat că el plătește taxe și impozite în acest oraș și că are dreptul să meargă pe acolo.

Pentru fapta sa, polițiștii l-au amendat cu 435 de lei și i-au suspendat permisul. „Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 435 lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile pentru nerespectarea interdicției temporare de circulație impuse pe un anumit tronson de drum public”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vezi aici imagini video cu incidentul de sâmbătă.

Ultima oră

Comentariul meu