înghesuială pentru postul de director la filarmonică - opt candidați în cursă

Nouă candidați și-au depus dosarele pentru concursul de director al Filarmonicii Sibiu- a doua încercare. În urma analizei dosarelor de candidatură opt dintre acestea au trecut mai departe, astfel că proiectele lor de management vor fi analizate de comisie. 

După pensionarea fostului director, Ioan Bojin, s-a mai organizat un concurs pentru ocuparea funcției, însă atunci, din 10 candidați niciunul nu a reușit să treacă de toate probele.

Pentru al doilea concurs s-au înăsprit cerințele pentru cei care doresc să candideze. Astfel, aceștia trebuie să fi avut o experiență de minim trei ani în activitate managerială sau să fi fost managerul de proiect al cel puțin două proiecte de anvergură națională sau internațională sau un proiect multianual. Bugetul fiecărui proiect trebuie să fi fost obligatoriu de minim 80.000 de lei. Cei care au îndeplinit cerințele și au intrat în cursă sunt Vasile Grajdian, Andrei Sarafie, Cleopatra Maria Georgeta David, Iulian Rusu, Morel Marius Negru, Cristian Călin Lupeș, Ivan Lyubenov Iliev, Ovidiu Dan Chirilă.

Lui Cristian Ioan Florea i s-a respins dosarul pentru că nu a putut prezenta documente care atestă recunoașterea specialității studiilor în România.

Rezultatul analizei celor opt proiecte va fi anunțat în data de 18 iunie, iar în data de 19 iunie fiecare candidat își va susține proiectul.

 

Ultima oră

Comentariul meu