foto - schimbări la zoo sibiu - țarcuri noi și moderne pentru lei, tigrii și jaguari

Conducerea Zoo Sibiu își dorește să transforme locul într-unul modern, care să semene tot mai mult cu mediul natural al animalelor de aici. Așa că plănuiește modificări importante pentru perioada următoare. Adăposturile pentru lei, tigrii și jaguari se vor demola, iar locul lor va fi luat de unele mult mai mari și mai potrivite pentru aceste animale.

Țarcul tigrilor va fi mutat. În spațiul jaguarilor va fi amenajată o cascadă de doi metri înălțime, menită să reproducă cât mai bine mediul natural. Pasarela dintre țarcul și adăpostul jaguarilor va fi înlocuită, iar adăpostul modernizat.

foto - schimbări la zoo sibiu - țarcuri noi și moderne pentru lei, tigrii și jaguari foto - schimbări la zoo sibiu - țarcuri noi și moderne pentru lei, tigrii și jaguari

Leii vor avea și ei parte de o mini piscină, iar mobilierul va fi unul specific mediului natural în care acești trăiesc.

foto - schimbări la zoo sibiu - țarcuri noi și moderne pentru lei, tigrii și jaguari foto - schimbări la zoo sibiu - țarcuri noi și moderne pentru lei, tigrii și jaguari

În toate cazurile se vor monta panouri de sticlă de 3 metri înălțime, astfel ca vizitatorii să poată vedea animalele cât mai bine și în siguranță.

 

 

 

 

 

Proiectare, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru obiectivul de investitii: “Demolare constructii existente și construire adapost si tarcuri pentru lei, tigri si jaguari” Valoarea estimata a contractului este de 1.715.300,00 lei, fara TVA, compusa din: – cheltuieli pentru proiectare (elaborare tema de proiectare, studii de teren, expertize tehnice, documentatii pentru obtinerea de avize/acorduri conform certificat de urbanism, scenariu de securitate la incendiu (daca este cazul), DTAD + DTAC, PT, DE, DTOE, verificari proiect, asigurare de raspundere profesionala a proiectantului) = 51.300,00 lei ; – asistenta tehnica pe perioada de executie a lucrarilor, intocmire raport la terminarea executiei, programul de urmarire a comportarii lucrarii in timp si proiect “as-built” = 24.000,00 lei; – cheltuieli pentru investitia de baza (C + M) = 1.600.000,00 lei – organizare de santier = 40.000,00 lei; Modificarea contractului de achizitie publica, in cursul perioadei sale de valabilitate, se face in conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016. Modificarea contractului in cursul perioadei sale de valabilitate, altfel decat in cazurile si conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016, se realizeaza prin organizarea unei noi proceduri de atribuire, in conformitate cu dispozitiile legii.

Ultima oră

Comentariul meu