foto muzeul brukenthal, un nou produs de brand – ciocolata „baroc”

Un nou produs de brand, și anume ciocolata „Baroc”, a fost lansat vineri, în a doua curte a Muzeului Național Brukenthal, într-un cadru festiv și cu un public numeros, atât din Sibiu, cât și din Germania. foto muzeul brukenthal, un nou produs de brand – ciocolata „baroc”

În deschiderea evenimentului, coordonatorul proiectului Alexandru Constantin Chituță a subliniat importanta acestui nou produs: ”Venim de astăzi în întâmpinarea sibienilor și a vizitatorilor cu un nou produs de brand realizat împreună cu Chocolate Delice. Muzeul Brukenthal intelege intr-un alt mod promovarea firmelor locale și realizarea de parteneriate public – privat. Astfel că, circul și pâinea, mici, Berea, pizza si altele ca acestea au fost, sunt si vor mai fii și în anii viitori, nu doar în acest an când Sibiul este Regiune gastronomică europeană. Noi ne-am gândit să realizăm un produs de Sibiu, o cutie frumoasă de ciocolată care poate să fie un souvenir sau un cadou elegant”. foto muzeul brukenthal, un nou produs de brand – ciocolata „baroc”

În continuare, prof. univ. dr. Sabin Adrian Luca a mulțumit celor care s-au ostenit în realizarea acestei ciocolate: ”Muzeul Național Brukenthal are de astăzi un nou produs de brand. Sunt nerabdător să îl încerc și vă invit și pe dumenavoastră să gustați”. foto muzeul brukenthal, un nou produs de brand – ciocolata „baroc”

Ciocolata Baroc a fost realizată prin parteneriatul dintre Muzeul Național Brukenthal și Chocolate Delice din Sibiu.
Andreea Budulan, a creat pentru vizitatorii și clieții muzeului o combinație de trufe speciale de la gusturi autohtone cum ar fi menta, lavanda, nuca sau turta dulce la cele exotice, totul într-o cutie de inspirație baroca ce se poate cumpara începând de astăzi la magazinul Muzeului din Piața Mare. Prețul pentru o cutie de catifea este de 38 de lei, iar pentru o cutie mica de 18 lei.

Ultima oră

Comentariul meu