usr sibiu ia atitudine în scandalul mașinilor ridicate pentru a face loc autoturismelor consilierilor locali
Foto Facebook Flaviu Boerescu

Faptul că mai multe mașini au fost ridicate din parcarea Teatrului gong, chiar dacă erau oprite legal acolo, pentru a face loc autoturismelor consilierilor locali, a stârnit un val de nemulțumiri atât printre sibieni, cât și printre reprezentanții politici ai orașului. USR a trimit un punct de vedere prin care condamnă ceea ce s-a întâmplat joi. 

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT JOI ÎN PARCAREA DE LA GONG

”În dimineața zilei de 30 mai, Poliția Locală a ridicat, la cererea Primăriei Sibiu, mașinile parcate legal în spațiul public amenajat în fața Teatrului Gong pentru ca membrii Consiliului Local să aibă unde parca propriile mașini, înainte de ședință.
Acestea sunt faptele brute, dar ele vorbesc, cu tristețe, despre modul în care se raportează încă aleșii locali la cei pe care ar trebui să îi slujească. Consilierii locali au fost aleși să servească cetățenilor, nu să se autoservească. Dincolo de chestiunile juridice, este o măsură care naște o mare problemă de moralitate. Trebuie să intre în conștiința oricărui politician faptul că funcțiile vin la pachet cu responsabilități, nu cu privilegii.

Problema parcărilor este a noastră a tuturor și este datoria consilierilor și a administrației locale să găsească soluții generale, nu să-și creeze portițe individuale. Aducem la cunoștința consilierilor locali că Municipiul Sibiu deține sistem de transport public, iar dacă ei consideră că acesta nu este suficient de bun, din poziția pe care o dețin să se lupte pentru a-l îmbunătății. Regulile sunt pentru toată lumea!”, este mesajul transmis de USR Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu