Scandalul mașinilor ridicate de la Gong - Primăria își cere scuze: ”Nu se va mai repeta”
Foto Facebook Flaviu Boerescu

Primăria Sibiu nu a oferit vreo lămurire privind eliberarea parcării de la Teatrul gong pentru a face loc mașinilor consilierilor locali atunci când i s-a cerut, dar a venit cu lămuriri după ce subiectul a creat vâlvă în presă. Reprezentanții municipalității recunosc faptul că mașinile au fost ridicate pentru acest scop și își cer scuze pentru disconfortul creat. 

CITEȘTE AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT JOI CU MAȘINILE RIDICATE DIN PARCAREA TEATRULUI GONG

”În ședința extraordinară a Consiliului Local Sibiu din data de 15 mai legislativul local a hotărât desființarea parcării din Piața Huet, devenind astfel pietonală. Această parcare era utilizată și de unii consilieri locali atunci când participau la ședințele lunare ale Consiliului. În acest context consilierul local Ioan Stroie a solicitat asigurarea unor locuri de parcare pentru membrii Consiliul Local în ziua în care participă la ședință.

Pentru a duce la îndeplinire această solicitare, Poliția Locală a închis temporar o zonă cu 14 locuri de parcare pe strada A. Odobescu. Pentru eliberare, a fost necesară mutarea a câteva mașini pe o stradă din imediata vecinătate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și dăm asigurări ca nu se va mai repeta această situație.”, este declarația reprezentanților Primăriei sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu