Dan Barna și Dacian Cioloș aleargă pentru toate cauzele de la Maratonul Internațional Sibiu

154 de alergători din partea Alianței 2020 USR PLUS aleargă mâine, peste 1 400 de km, pentru toate cele 40 de proiecte înscrise la Maratonul Internațional de la Sibiu.

Președintele USR Dan Barna aleargă pentru „Împreună Reconstruim Palatul Copiilor”, iar președintele PLUS Dacian Cioloș aleargă pentru „Căsuța din Munți”. Și pentru că suntem o echipă mare și solidară, alături de ei, o să transpire europarlamentarii Dragoș Pîslaru, Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu și parlamentarii Tudor Pop, Sergiu Vlad, Silvia Dinică, Adrian Prisnel, Allen Coliban și Cristina Iurișniți.
’’Suntem aici pentru că este unul dintre cele mai generoase proiecte pe care o comunitate l-a pus pe picioare. Maratonul s-a construit în jurul unor oameni care au înțeles valoarea asocierii și colaborării tuturor celor care sunt părți ale acestei rețele sociale și a reușit, în mod admirabil, să le aducă împreună pentru beneficiul tuturor. Este un exemplu pe care ne-am dori să îl promovăm și să îl urmăm și noi.
Și da, ne-am înscris atât de mulți pentru că ne place. Ne plac oamenii vii, implicați și altruiști, ne bucură să fim în mijlocul lor și pentru că dincolo de efort o să fie și foarte multă distracție. Felicităm organizatorii, voluntarii, alegătorii, sponsorii și toți cei implicați pentru ca acest eveniment să fie un succes, în fiecare an.
Dacă nu puteți alerga, nu e prea târziu să susțineți proiectele înscrise la Maraton, intrați pe www.maratonsibiu.ro/proiecte-2019. Ne vedem la START’’, spun cei de la alianța USR PLUS Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu