video foto – un avion se învârte de o oră deasupra sibiului – cei de la wizz își ”antrenează” piloții

O aeronavă ce aparține companiei Wizz Air survolează joi, de mai bine de o oră cerul de deasupra Sibiului. Mai mulți cititori ne-au semnalat acest lucru și ne-au trimis și imagini cu avionul. Misterul a fost rezolvat printr-o explicație oficială de la Aeroportul Sibiu.

Un avion care pare că nu poate să aterizeze pe aeroportul din Sibiu, a stârnit curiozitate în rândul sibienilor. Cititorii ne-au semnalat faptul că aeronava se învârte de mai bine de o oră deasupra orașului și că de câteva ori a încercat să aterizeze, dar nu s-a reușit acest lucru.video foto – un avion se învârte de o oră deasupra sibiului – cei de la wizz își ”antrenează” piloțiiDe fapt este vorba de o aeronavă a Wizz Air, care efectuează un zbor școală care face ”touch and go” pe pista aeroportului sibian. video foto – un avion se învârte de o oră deasupra sibiului – cei de la wizz își ”antrenează” piloțiiCompania maghiară își antrenează astfel piloții.

YouTube video

Se pare că acțiunea nu este deloc una neobișnuită, astfel de zboruri fiind o practică des întâlnită la companiile aeriene.

Ultima oră

Comentariul meu