Sibieni prinși băuți la volan în trafic – S-au ales cu dosare penale
FOTO arhivă

Încă doi șoferi inconștienți au fost depistați, în trafic, de polițiștii sibieni. Aceștia s-au urcat băuți la volan, iar unul dintre ei nu avea nici permis de conducere.

„La data de 30 mai a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către un sibian în vârstă de 28 de ani”, anuntă reprezentanții IPJ Sibiu.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că sibianul nu deține permis de conducere, iar la testarea sa alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În aceeași noapte, în jurul orei 03,30, tot pe strada Nicolae Teclu, polițiștii rutieri au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Șelimbăr, a cărui concentrație de alcool pur în aerul expirat, înregistrată de aparatul etilotest, a fost de 0,45 mg/l.

Și în acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu