foto incident la sibiu - nepotul lui onisifor ghibu lovit de o partizană a psd-ului
Foto Rareș Helici

Protestul Vă Vedem de la Sibiu a fost unul liniștit, fără incidente. Asta până zielele trecute, când o susținătoare a PSD l-a lovit pe unul dintre protestatari. Sa- dovedit că cel agresat este nepotul lui Onisifor Ghibu. 

”Domnul Emil Stefan Ghibu este nepotul lui Onisifor Ghibu. Trăiește în Suedia & vine cât poate de des in țară, special pentru proteste. E veteran Vă vedem din Sibiu, a fost și la protestul din 10 august la București, alături de fiica lui (ea însăși medic în Suedia) – unde au trăit clipe de coșmar. Ei bine, adineauri, la protestul Vă vedem, o doamnă pesedistă indignată s-a strecurat prin spatele domnului Ghibu – și l-a lovit cu pumnul.” a scris Radu Vancu- unul din inițiatorii mișcării-  pe pagina lui de Facebook.

foto incident la sibiu - nepotul lui onisifor ghibu lovit de o partizană a psd-ului
Foto Rareș Helici

Jandarmii au intervenit & au domolit-o, până la urmă. Dragi pesediști, liniștiți-vă: nu l-au speriat gazele lacrimogene & jandarmii din București le domnul Ghibu, nu-l veți speria nici dumneavoastră. Și scorul vostru la Sibiu, oricât ne-ați lovi, tot 11% rămâne. Și partidul vostru tot pe tobogan în jos va fi. Și, in fine, dacă tot vreți să ne linșați, trimiteți totuși mineri serioși, așa cum știți, nu doamne furioase.”, a continuat Radu Vancu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. D-le Ghibu la 73 de ani, inginer, aveti un comportament politic „model”. Asa se duce o lupta politica cu injurii si scandal. Dvs. traind in Suedia cu familia vi se pare normal sa ne influentati viata de aicia (care este drept ca nu este prea buna), dvs traind in Suedia dupa alte reguli.