aeroportul sibiu nu a fost prea performant în 2018 - șefii s-au ales cu primele tăiate
FOTO arhivă

Aeroportul Internațional Sibiu și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2018. Concluziile celor de la consiliul Județean au fost că activitatea Aeroportului a fost una bună, au fost atrași noi operatori, dar, cu toate acestea, nu au fost atinși toți indicatorii.

”Caracteristica principală a anului 2018 este reprezentată de creșterea semnificativă a traficului de pasageri, fapt care a generat o expunere pozitivă a aeroportului în media locală. În acest context, situația financiară a Regiei s-a consolidat, iar indicatorii economico financiari au înregistrat o evoluție pozitivă. Totodată, au fost continuate și intensificate demersurile pentru creșterea numărului de curse operate de pe Aeroportul Internațional sibiu și atragerea de noi operatori”, se arată în concluziile comisiei Consiliului Județean care a analizat activitatea Aeroportului.

Chiar și așa, s-a decis ca șefii de la Aeroport să nu primească primele anuale pentru performanță ”Indicatorii de performanță nu au fost îndepliniți integral, așadar pentru activitatea desfășurată în anul 2018 conducerea administrativă și executivă nu va beneficia de acordarea componentei variabile”, este decizia comisiei CJ.

 

Ultima oră

Comentariul meu