primăria sibiu cumpără un brad artificial de 23 metri și cu 5.400 de globulețe – pune la bătaie 553.000 de lei
Brad de Crăciun de dimensiuni similare

Municipalitatea sibiană e decisă să cumpere un brad artificial de calitate și pentru acest lucru cheltuie peste 550.000 de lei. După experiența ratată de anul trecut (DETALII AICI), Primăria Sibiu, vrea ca la iarnă în Piața Mare să avem un brad cu 134.000 de beculețe și aproape 6.000 de globuri.

Municipalitatea a demarat procedurile privind achizitionarea unui brad artificial ornamental cu aspect natural inclusiv cu globuri si instalatii luminoase cu LED-uri in vederea asigurarii iluminatului festiv in perioada sarbatorilor de iarna si asigurarea asistentei tehnice pe toata perioada montarii, demontarii si la punerea in functiune a instalatiilor electrice luminoase cu LED-uri. Valoarea estimata a contractului ce face obiectul prezentei proceduri de achizitie este de 533.500,00 lei fara TVA.
Conform Caietului de Sarcini, bradul trebuie să aibă un aspect natural, să fie cu crenguțe și de culoare verde, să aibă formă conică și o înălțime de minim 23 de metri. De asemenea trebuie să fie împodobit cu 5400 globuri de culoare argintie, aurie și roșie. El va fi împodobit de ghirlande care în total să aibă minim 134.000 de beculețe. În vârf trebuie să aibă neapărat o stea tridimensională de maxim un metru și să fie de culoare albă.
VEZI AICI CUM A ARĂTAT BRADUL DE CRĂCIUN DE ANUL TRECUT
Criteriul de atribuire a câștigătorului acestui contract este prețul cel mai scăzut.

Ultima oră

Comentariul meu