paradă cu baloane de săpun, mascote și surprize de 1 iunie la shopping city sibiu

Un tărâm magic al copilăriei, fericirii și distracției își deschide porțile de 1 Iunie la Shopping City Sibiu. Începând cu ora 17:00, centrul comercial îi așteaptă pe cei mai năstrușnici și veseli vizitatori la super parada baloanelor de săpun. Centrul comercial din Sibiu devine, astfel, locul unde grijile sunt înlocuite cu voie bună, iar micuții sunt răsfățații zilei.

De Ziua Copilului, prilej de sărbătoare pentru toată lumea, intrarea principală a centrului comercial se va transforma într-o lume fantastică, cu multe activități distractive, animată de baloane uriașe de săpun, de personaje de poveste și mascote puse pe giumbușlucuri. Doi animatori vor sta la dispoziția celor mici și îi vor invita să facă baloane uriașe de săpun. De asemenea, o tricicletă Zeppelin, ce scoate baloane de săpun, se va plimba printre participanții la distracție. Baloanele uriașe vor îmbracă întregul spațiu, prilej numai bun pentru părinții care își doresc fotografii inedite, care să păstreze vie amintirea copilăriei.

Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută și de Bubble Man, care, împreună cu asistenții lui, vor oferi celor mici 600 de premii surpriză. Și asta nu e tot, copiii sunt așteptați și cu multe zâmbete, accesorii de petrecere și aparate foto care să imortalizeze amintirile de poveste.

Mai multe detalii despre parada baloanelor de săpun pot fi aflate din contul de Facebook al Shopping City Sibiu, precum și de pe site.

Ultima oră

Comentariul meu