video pas greșit în finală - csu sibiu pierde prima bătălie cu oradea. miercuri este meciul doi
FOTO - Adrian Bugariu - CSU FANS

CSU Sibiu a cedat cu 87-89 în prima partidă din cadrul finalei campionatului național de baschet masculin. Oradea a făcut un sfert trei extraordinar și conduce acum cu 1-0 la scorul general.

Pas cu stângul în primul meci disputat de CSU Sibiu într-o finală de campionat național, după o pauză de douăzeci de ani.
Echipa lui Dan Fleșeriu a cedat luni seară la mare luptă în fața celor de la CSM Oradea. CSU a început bine meciul și l-a controlat preț de două sferturi. Oradea s-a ținut bine, dar chiar și așa la pauza mare, aveam un avantaj de opt puncte, scor 43-35.

Sfertul trei a adus dezastrul. Oaspeții au marcat pe bandă rulantă, din aproape toate pozițiile și s-au și desprins pe tabelă. Și-au adjudecat cele 10 minute cu 14-30, iar handicapul a fost până la urmă de neremontat de către Sibiu.

video pas greșit în finală - csu sibiu pierde prima bătălie cu oradea. miercuri este meciul doi
FOTO – Adrian Bugariu – CSU FANS

În sfertul patru a reușit și CSU să marcheze 30 de puncte, dar și Oradea și-a pus 24 de puncte în contul său. S-a terminat 87-89, iar cei peste 2000 de fani au plecat dezamăgiți de rezultat acasă.

Urmează meciul doi, miercuri seară de la 19.00. Este o partidă pe care trebuie neapărat să o câștigam, asta pentru a rămâne cu șanse bune de a câștiga titlu național.

CSU:
Falker 16, Hardy 10, Tohătan 11, Tamulis 11, Pratt 16, Cooper 6, Philmore 17

Ultima oră

Comentariul meu