Miriuță după ce Sibiul a pierdut și la Voluntari - ’’Meciul cu Dunărea Călărași e ultima finală’’

Sibiul a pierdut luni seară cu 1-2 la Voluntari, iar echipa lui Vasile Miriuță este într-o situaţie foarte dificilă. Pot retrograda direct dacă nu câştigă meciul din ultima etapă cu Dunărea Călăraşi.

La finalul meciului cu ilfovenii, Vasile Miriuţă a declarat că va alinia cea mai ofensivă echipă cu Dunărea. Va da totul pentru o victorie şi pentru a juca meciul de menţinere în prima ligă împotriva formaţiei care termină pe locul 3 în Liga 2. „Acum avem duminică ultima finală, pe care trebuie să o câştigăm. Vom face tot posibilul, pentru că, aţi văzut, în 10 oameni, am făcut tot posibilul să revenim şi chiar am revenit. Acum, din păcate, avem acele accidentări, a lui Blănaru care, din ce îmi dau seama, e cea mai gravă. Filip, la fel, dar vom vedea dacă putem să-l recuperăm până duminică. Câţi avem, 10-11, nu contează… Să intrăm pe teren să câştigăm meciul şi să mergem la baraj”, a spus Miriuţă la Digi Sport.
Meciul cu Dunărea Călărăși se joacă duminică, 2 iunie, de la 18.30 pe stadionul Municipal din Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Stati linistiti, Dunarea joaca si mai prost. Nici ei nu au antrenor. Macar Miriuta are scuza ca i-a luat din mers. Alexa este de 2 ani la echipa si nu a reusit sa faca nimic.

  2. Miriuță tată echipa asta nu joacă nimic.Jucătorii care au promovat echipa din liga a doua au fost mai buni decât jucătorii aduși după ( mulți străini ).

  3. Impostorul asta mai are tupeu sa comenteze?!? A facut varza lotul, echipa merge din rau in mai rau, jucatorii, asa cum sunt ei, sunt praf atat mental, cat si fizic – efectiv par ca nu pot sa stea in ghete -, dar el vorbeste ce a vorbit tot timpul: stadion, arbitraje, public, dar mai nimic despre fotbal… asta este posesor illegal de carnet de antrenor!